Rendelés gyerekjáték a játék webáruházból!

Lotti Karotti
Lotti Karotti
8 990 Ft

Lotti Karotti

Lotti Karotti
Lotti Karotti

Lotti Karotti:  Verseny az ízletes répáért a nyuszikkal! A nyuszik nagyon megéheztek, és a domb tetején virágzik a zamatos sárgarépa. Neki is indulnak a domboldalnak, viszont eljutni a zöldséghez nem egyszerű. 

Raktáron
8 990 Ft
Részletek

Elég egy rossz mozdulat, és a nyuszik alatt megnyílik a föld, visszapottyannak az üregbe. Ki lesz az első, aki eljut a répához? A Lotti Karotti társasjátékból kiderül!

Lotti Karotti társasjáték szabály:

A műanyag játékdomb tetején található a sárgarépa és körben a nyúl üregek. Minden játékos kap 4 darab ugyanolyan színű nyuszit. A kártyákat az összekeverés után hátlappal felfelé az asztalra tesszük és a játékosok sorban húznak egyet egymás után. A játékos a kártyalapon lévő rajzos utasításnak megfelelően cselekszik. Ha ugró nyuszirajz van, akkor az alatta lévő nyúlüregrajz számának megfelelő helyet kell előre lépni az üres helyekre -akár az előtte lévőket átugorva, vagy akár újabb nyulat felrakni a dombra. Ha répa szerepel a kártyán, akkor meg kell forgatni a répát, ekkor lesznek olyan nyúlüregek, amelyek megnyilnak és a rajtuk levő nyuszi leesik. Figyelj arra, hogy ha sok nyuszi van a dombon, akkor könnyen leeshez az egyik, és véletlenül se lépj a nyúlüregbe

Lotti Karotti társasjáték tartalma:

1 db domb elforgatható répával, 16 db nyúlfigura, 24 db kártya. A játék 5-10 éves korosztálynak ajánlott, 2-4 játékos részére.

Adatok
Ajánljuk
Fiúknak, Lányoknak
Életkor
Óvodás 3-6 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Gyártó
Ravensburger
Cikkszám
55362
Hasonló termékek