TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, könyebb választás!

Babák - Játékbabák

Legszebb babák lányoknak! Már a legkisebbek is játszhatnak textilből készült puha babával, könnyen mozgatható, puha és nem okos sérülést véletlenül sem. Majd egyre részletesebb kidolgozású játékbabák és kiegészítők kerülnek a kezükbe, mint babaházak, játék konyhák, autók babáknak. Az újabb játékbabák már tudnak sírni, beszélni, énekelni, pisilni is, hasonlóan interaktívak, mint a valódi csecsemők. Kislányok tanítás nélkül is a babákkal szeretnek játszani, nagyrészt. Találja meg gyermeke kedvenc játszópajtását ebben a kategóriában.
Tovább
Nincs ilyen termék
Már a legkisebbek is játszhatnak textilből készült puha babával, könnyen mozgatható, puha és nem okos sérülést véletlenül sem. Majd egyre részletesebb kidolgozású játékbabák és kiegészítők kerülnek a kezükbe, mint babaházak, játék konyhák, autók babáknak. Az újabb játékbabák már tudnak sírni, beszélni, énekelni, pisilni is, hasonlóan interaktívak, mint a valódi csecsemők.
Tovább