TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, könyebb választás!

Játékok 3-6 éveseknek

Ebben a kategóriában három-hat év közötti gyermekeknek válogattunk össze korukhoz illő játékokat. Készség és képesség fejlesztő játékok, amik garantáltan segítik a gyermek fejlődését. Határtalan örömet tud szerezni ha ajándékot ebből a kategóriából visz a kicsinek. A három -hat év közötti kategóriában nem választottuk szét, a kisfiúknak és kislányoknak való ajándékokat. Pontosan azért hogy nagyobb szabadsággal dönthessen. Az életkor szerinti választás egy lehetőség, az általános tulajdonságokra figyeltünk. A gyermek-játékok webshopban a választás kényelme az egyik legelső szempont amit figyelembe vettünk. Gyerek játékok három év alatti gyermekeknek.
Tovább
Nincs ilyen termék
Ebben a kategóriában három-hat év közötti gyermekeknek válogattunk össze korukhoz illő játékokat. Készség és képesség fejlesztő játékok, amik garantáltan segítik a gyermek fejlődését. Határtalan örömet tud szerezni ha ajándékot ebből a kategóriából visz a kicsinek
Tovább