TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Undiságok tudománya

Undiságok tudománya

Undiságok tudománya

Undiságok tudománya tudományos játék a Science4you-tól. 

Ez a játékkészlet egy igazán különleges tudományos játékszett, ami egyszerre kelti fel a gyerekek kíváncsiságát, és vezeti be őket a különféle tudományokba. 

Bővebben
3 290 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A tudományos készletben mindenféle izgalmas dolog megtalálható a műanyagspatulától a különféle mérőpoharakig, de minden egyetlen célt szolgál, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan kell például kakit csinálni, ami egyszerre folyékony és szilárd, készíthetnek fantasztikus csatonaszörnyet és még megannyi érdekes felfedezést tehetnek. A készletben természetesen található egy harminchat oldalas színes oktatókönyv, amiben tizenegy izgalmas kísérlet leírása is megtalálható. 

A Science4you tudományos játékok abban különböznek a többi hasonló játéktól, hogy nem csak egyszerűjáték, hanem a színes füzet részletes tudományos magyarázattal is szolgál. 

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Trefl
Gyártó
Science4you
Raktár
Saját
Brand/Márka
Science4you
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
61043
Hasonló termékek