TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Oni - Nyuszmókok - Bush Baby World

Nyuszmok-mano-Oni
Nyuszmok-mano-Oni
Nyuszmok-mano-Oni
Nyuszmok-mano-Oni

Oni - Nyuszmókok - Bush Baby World

Szerezd be te is a cuki Oni - Nyuszmókok - Bush Baby World mesevilág egyik legvidámabb, legviccesebb szereplőjét a gyermekednek, és nevessetek együtt az emberi tökéletlenségen! Játsszatok el történeteket közösen, mialatt életre kel a kezeitek között, vagy használjátok alvós állatnak!

Bővebben
Raktáron :  5 db
2 790 Ft
Részletek

Sokan szeretnének a gyermeküknek olyan plüssállatot, plüssfigurát vagy mesefigurát, amelyik bár kedves, aranyos, cuki, vidám és szeretnivaló, mégsem kizárólag a már megszokott habos- babos, rózsaszín, fénylő és csillogó-villogó, életszerűtlenül tökéletes álomvilágot képviseli.

Oni - Nyuszmókok - Bush Baby World egyik karaktere, aki az emberi tökéletlenség tökéletes megtestesítője a mesék világában. A kedves Bush Baby World figura, Oni gyakran elfelejt dolgokat és emiatt kellemetlenül érzi magát, éppen úgy, ahogyan mi magunk is. Ennek ellenére szeret hasznos dolgokat csinálni, dúl benne a tettvágy, igyekszik ott segíteni, ahol csak tud, így szerethető, dédelgethető plüss játék lehet.

A selymes bundájú, kellemes tapintású Bush Baby World játékok, így Oni szemei és fülei mozgathatóak, forgathatóak, csavarhatóak a figurában lévő, hátul lévő lyukon elérhető görgő segítségével, így a Nyuszmókok szinte életre kelhetnek a gyermeki kezekben.

A történetmesélés és bábjáték közben pedig olyan hasznos, alapvető értékekre taníthatjuk gyermekeinket, mint az elfogadás vagy a tolerancia.
Markold fel Oni - Nyuszmókok - Bush Baby World figjurád te is még ma, hogy boldogabb legyen gyermeked otthona!

Adatok
Ajánljuk
Lányoknak
Életkor
Bölcsődés 2-3 éves, Óvodás 3-6 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Négy International Kft
Gyártó
Négy International Kft
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
576
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
44160
Hasonló termékek