TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Neesha - Nyuszmókok - Bush Baby World

Nyuszmok-mano-Neesha

Neesha - Nyuszmókok - Bush Baby World

A Bush Baby World című mese-sorozat egyik központi alakja Neesha. Nem hiányozhat a gyermeked gyűjteményéből és a gyerekszoba polcáról akkor, ha szeretett kislányod egy igazi szervező: okosan, ügyesen a kezében tartja a dolgait és szert irányítani. Vedd meg most a kedves kék-fehér Neesha - Nyuszmókok - Bush Baby World figurát!

Bővebben
Raktáron :  5 db
2 790 Ft
Részletek

A Bush Baby World mesék fontos szereplője, valamint a Bush Baby World játékok egyik kulcsfigurája Neesha. A kék-fehér, különleges színű és mintázatú Nyuszmókok figura elsősorban kiváló szervezőkészségével vonta magára a figyelmet.

Neesha mindenre gondol, mindenre odafigyel, tervez, szervez, ahogyan azt kell. Neesha mellett egyetlen születésnap sem lesz elfelejtve vagy nem elég alaposan megszervezve. A Nyuszmókok legokosabb tagjára mindig számíthat az, akinek talpraesettségre, szorgalomra és tettrekészségre van szüksége. Ha a te kislányod is ilyen, telitalálat lesz számára Neesha, de ha
esetleg teljesen más személyisége lenne, ez a Bush Baby World figura külön segítséget fog jelenteni.

Tanítsd meg te is gyermekednek a szorgalom, a műveltség, az olvasottság, valamint a listakészítés, a gondos tervezés és szervezés fontosságát a kedves, bájos, selymesen fénylő bundájú, mozgatható-forgatható szemű és fülű Bush Baby World figura, Neesha segítségével!

Fejleszd a gyermekedet, közben pedig játsszatok vidáman a legújabb, legdivatosabb, legtrendibb Bush Baby World figurák segítségével!

Adatok
Ajánljuk
Lányoknak
Életkor
Bölcsődés 2-3 éves, Óvodás 3-6 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Négy International Kft
Gyártó
Négy International Kft
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
576
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
44155
Hasonló termékek