TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Mimi - Nyuszmókok - Bush Baby World

Nyuszmok-mano-Mimi

Mimi - Nyuszmókok - Bush Baby World

Mimi - Nyuszmókok - Bush Baby World, a szupercuki plüssfigura csak arra vár, hogy a pihe-puha Nyuszmókok közül ő legyen az, aki a gyermeked ölébe huppanhat! Add meg csemetédnek a varázslat élményét! Ismertesd meg vele, hogy milyen érzés, amikor Mimi életre kel! Gyűjtsétek össze mindegyik Bush Baby World figurát!

Bővebben
Raktáron :  5 db
2 790 Ft
Részletek

A Bush Baby World figurák aprócska fülesmakik, akiket plüssállatként ölelhetnek magukhoza gyermekek, és a hátukon lévő lyukon keresztül elérhető görgő segítségével életre is kelthetőek a kicsi kezek által is. A Bush Baby World játékok a Kenya erdeiben élő éjszakai majmocskákról mintázott állatfigurák, akiknek történetéről 1965-ben William Stevenson írt először 
könyvet. A könyvet később megfilmesítették és 1992-ben nagy sikerű rajzfilmsorozat is készült belőle, melyet számos országban levetítettek.


Az alkotók a mesében a kis éjszakai lényeknek színes bundát álmodtak meg és a mesében szereplő, nagy szemű fülesmakik mindegyikéből külön szerethető karaktereket formáltak, hogy minden gyermek megtalálja köztük a magának megfelelőt – sőt, akár többet is.

Közülük ma már bármelyik a gyermekedé lehet. Ahogy a Nyuszmókok mindegyikének - így Miminek is belülről mozgathatóak a szemei és a fülei, hogy az ennivaló kis lények a nagy szemükkel még varázslatosabbak legyenek, és ki tudják fejezni azokat az érzelmeket is, amiket a gyermeked a koránál fogva esetleg nehezen tud még megfogalmazni.

Rendeld meg most Mimit, szerezz vele örömet a számodra legfontosabb embernek!

Adatok
Ajánljuk
Lányoknak
Életkor
Bölcsődés 2-3 éves, Óvodás 3-6 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Négy International Kft
Gyártó
Négy International Kft
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
576
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
44167
Hasonló termékek