TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Kojo - Nyuszmókok - Bush Baby World

Nyuszmok-mano-Kojo

Kojo - Nyuszmókok - Bush Baby World

Kojo a világhírű Bush Baby World mese egyik szereplője. Ismerd meg gyermekeddelegyütt, milyen érzés, amikor simogatás közben megmozdítja a füleit! Rendeld meg és már csak néhányat kell aludni ahhoz, hogy gyermeked Kojo - Nyuszmókok - Bush Baby World játékot ringathassa.

Bővebben
Raktáron :  3 db
2 790 Ft
Részletek

Kojo a puha tapintású Bush Baby World játékok egyike a fülesmakikról szóló világhírű animációs sorozatból. Az ennivaló Nyuszmókok nem csak a képernyőn mozognak, hanem a gyermek kezében is: a hátán lévő kis lyukon át bedughatóak az ujjak, és a belül lévő görgő segítségével a szemek és fülek ide-oda és akár körbe-körbe is mozgathatóak.

A fülesmakik (Bush Baby) Afrikában élő éjszakai állatok. Történetüket már több ízben megfilmesítették William Stevenson 1965-ben írt könyve alapján. Az állatbarát mese megfilmesítői a Bush Baby World létrehozásával olyan karaktereket alkottak, akiket színes bundájuk, valamint különböző tulajdonságaik alapján lehet megkülönböztetni.

Bush BabyWorld plüssök cukik, és pihe-puhák, mindamellett kedves kis barátai gyermekednek.

A Bush Baby World figurák egyike Kojo, aki bársonyos, fekete bundájának köszönhetően remekül rejtőzködik a sötétben, így a tenyérbe is anélkül simul bele, hogy észrevehető lenne. Kojo - Nyuszmókok - Bush Baby World és a többiek nem félnek az érintésektől, sőt! Hálásak a gondoskodásodért és angyalként őrzik a gyermeked álmát!

Adatok
Ajánljuk
Lányoknak
Életkor
Bölcsődés 2-3 éves, Óvodás 3-6 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Négy International Kft
Gyártó
Négy International Kft
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
576
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
44166
Hasonló termékek