TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Issi - Nyuszmókok - Bush Baby World

Nyuszmok-mano-Issi

Issi - Nyuszmókok - Bush Baby World

Fedezzétek fel gyermekeddel a Bush Baby World játékok legcsinosabb, legelegánsabb képviselőjét, a bulik királynőjét és a legnagyobb partiarcot! Issi - Nyuszmókok - Bush Baby World figurák egyik kiemelkedő alakja, minden gyermek álma, aki vidámságot és örömöt visz a gyerekszobába!

Bővebben
Raktáron :  10 db
2 790 Ft
Részletek

Ha gyermeked ismeri és szereti a Bush Baby World című mese-sorozatot, akkor Issi bizonyára az egyik legnagyobb kedvence lett. A pihe-puha tapintású, gyönyörű és fényesen ragyogó, bársonyos, de mégis selymes,
különlegesen vidám és bohókás, mégis lenyűgözően elegáns bundájával Issi biztosan minden gyermeket levesz a lábáról.

A Bush Baby World nem képzelhető el Issi nélkül, a kedves és bohókás, minden lében kanál, szeleburdi szereplő nélkül. Magyarul Nyuszmókok néven is ismerhetitek őket.

Szerezd be te is a legújabb kedves kis barátot gyermeked számára, Issit, aki forgatható szemeivel és csavarodó füleivel biztosan az egyik legkülönlegesebb plüssfigura lesz a gyerekszobában! A figura szemei és fülei mozgathatóak, mégpedig egy hátul található lyuk révén, amibe az ujjakat bedugva különböző arckifejezések kölcsönözhetőek a karakternek.

Mesélj te is tanulságos, életszagú, mégis varázslatos, kedves és vidám történeteket gyereknyelven kicsinyednek és tanítsd meg az élet legfontosabb dolgaira, a szeretet törvényeire, egymás elfogadására és még számos hasznos és értékes életbölcsességre a Bush Baby World játékok és Issi közreműködésével!

Adatok
Ajánljuk
Lányoknak
Életkor
Bölcsődés 2-3 éves, Óvodás 3-6 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Négy International Kft
Gyártó
Négy International Kft
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
576
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
44156
Hasonló termékek