TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Nerf Elite 2.0 VOLT SD-1 kilövő

Nerf Elite 2.0 VOLT SD-1 kilövő
Nerf Elite 2.0 VOLT SD-1 kilövő
Nerf Elite 2.0 VOLT SD-1 kilövő
Nerf Elite 2.0 VOLT SD-1 kilövő
-3%

Nerf Elite 2.0 VOLT SD-1 kilövő

A Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 kilövőt 2 taktikai sínnel látták el, így minden küldetéshez vagy csatához a kellő Nerf-kiegészítőket szerelheted fel rá. A lézeres célzást bekapcsolva még rossz fényviszonyok között is jobb céllövész lehetsz. A lézersugár akár 4,5 méterre lévő célpont esetében is használható. Az egylövetű fogantyújában 2 lövedék tárolható. 6 eredeti Nerf lövedék tartozik hozzá, amellyel többször újratölthető. Akár 27 méterre is elhord. Védőszemüveg ajánlott. Elemmel működik. Védőszemüveg, elem és további kiegészítő nincs a csomagban.

Bővebben
Raktáron :  1 db
5 990 Ft
5 790 Ft
Részletek

BŐVÍTHETŐ KILÖVŐ: A kilövő a 2 taktikai sínt kihasználva minden csatához és küldetéshez megfelelő kiegészítőkkel bővíthető (nincsenek a csomagban)
6 NERF LÖVEDÉK ÉS LÖVEDÉKTÁROLÓ TARTOZIK HOZZÁ: Az egylövetűhöz tartozó 6 eredeti Nerf lövedék kellő muníciót biztosít, beépített tárolójában pedig 2 lövedék is elfér
LÉZERES CÉLZÁS: A lézeres célzó rendszer még gyenge fényviszonyok között is gondoskodik a pontos célra tartásról, akár 4,5 méterre lévő célpont esetében is. Elem szükséges hozzá (nincs a csomagban)
AKÁR 27 MÉTERES HORDTÁVOLSÁG: A kilövő 27 méterre is elrepíti a lövedékeket, így minden távot áthidalhatsz

Adatok
Ajánljuk
Fiúknak
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Nerf
Gyártó
Hasbro
Raktár
Saját
Brand/Márka
Nerf
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
43718
Hasonló termékek