TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Nerf Elite 2. 0 Trio szivacslövő

Nerf Elite 2. 0 Trio szivacslövő
Nerf Elite 2. 0 Trio szivacslövő
Nerf Elite 2. 0 Trio szivacslövő
Nerf Elite 2. 0 Trio szivacslövő
-8%

Nerf Elite 2. 0 Trio szivacslövő

A Nerf Elite 2.0 Trio SD-3 kilövőből egymás után 3 lövedéket lőhetsz ki, taktikai sínére pedig különféle Nerf-kiegészítőket szerelhetsz fel. A kilövő függőleges sorban elhelyezkedő 3 csövébe 1-1 lövedéket helyezhetsz, és a fogantyút lefelé húzva élesítheted a fegyvert. Válaszd meg a célpontot, és húzd meg a ravaszt 1 lövedék kilövéséhez. 6 eredeti Nerf Elite lövedék jár hozzá, amelyből 3 a kilövőbe tölthető, 3 pedig tartalék. Akár 27 méterre is elhord. Védőszemüveg ajánlott. 

Bővebben
Raktáron :  1 db
3 995 Ft
3 690 Ft
Részletek

Készülj fel a csatára a Nerf Elite 2.0 kilövőkkel, amelyeket beépített testreszabási lehetőségeiknek köszönhetően bővíthetsz, így helyzeti előnyre tehetsz szert a Nerf-küzdelmekben. Állíts össze a játékstratégiádnak legmegfelelőbb Elite 2.0 kilövőgyűjteményt, hogy minden küldetést rugalmasan taktikázva teljesíthess!

BŐVÍTHETŐ KILÖVŐ: A kilövő taktikai sínének köszönhetően kiegészíthető, így minden csatára és küldetésre felkészíthető
6 NERF LÖVEDÉKET TARTALMAZ: A Trio SD-3 tartozéka 6 eredeti Nerf lövedék – tölts be hármat a kilövőbe, a másik hármat pedig tartsd a kezed ügyében a kilövő újratöltéséhez és a zavartalan csatához
A 3 CSŐBŐL EGYMÁS UTÁN 3 LÖVEDÉK LŐHETŐ KI: A kilövő függőleges sorban elhelyezkedő 3 csöve 1-1 lövedék befogadására képes. Az egyes lövedékek kilövéséhez húzd lefelé az élesítőfogantyút, és húzd meg a ravaszt
AKÁR 27 MÉTERES HORDTÁVOLSÁG: A kilövő 27 méterre is elrepíti a lövedékeket, így minden távot áthidalhatsz

Adatok
Ajánljuk
Fiúknak
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Nerf
Gyártó
Hasbro
Raktár
Saját
Brand/Márka
Nerf
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
43717
Hasonló termékek