TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Mazsola plüss sapkával és sállal 25cm

Mazsola Sapkában és Sállal 25 cm-es plüss

Mazsola plüss sapkával és sállal 25cm

Emlékszel rám? 70-es évek legkedvesebb esti meséjének szereplője volt a Mazsola. A bábfilm egyik főszereplője Manócskával és Tádéval együtt, akikkel együtt lakik a tökházban. Zöld szinű retro hangulatú, nagyon puha a plüssjáték. A Mazsola plüss kötött sapkával és sállal 25cm plüss ideális ajándék nagymamáktól unokáig mindenkinek. Vigyázz a sál és a sapka nem levehető, mert megfázna ez a cuki Mazsola plüss.

Bővebben
Raktáron :  3 db
3 190 Ft
Részletek

A plüssjáték szinte megszólalásig hasonlít a mesefilm cimszereplőjére! Retro rajongóknak, nagyszülőknek unokáknak kötelező darab!

A mesefilmben a zöld malacot -Mazsolát- és társát -Tádét- a foltos tengeri malacot Manócska neveli és tanítja a világ dolgaira. Együtt laknak egy tökházban.

Miről szól a Mazsola bábfilm? 

A Mazsola bábfilmsorozat az MTV-ben készült 1964-1966-ig készül, míg a folytatás Mazsola és Tádé címmel 3 évadon és 23 részen keresztül 1969-től 1973-ig. A mese írója Bálint Ágnes, akit nagyon megihletett Bródy Vera zöld duzzigó malacot ábrázoló rajza. A történetben Mazsolához egy türelmes felnőtt figurát, Manócskát képzelte le, hiszen már akkoriban is sok szülő türelmetlen volt, és ezzel is jó példát akart mutatni. A mese töténeteiben a hétköznapi szülő-gyerek konfliktusokra akart megoldást találni. Alapfelvetés, hogy nincsen se jó,se rossz gyerek, hiszen pont ezeket kell megtanulniuk a gyerekeknek! A Mazsola a következő sorozatokban kap egy partnert, Táádét, aki egy kistestvérként szerepel. Erre azért volt szükség, mert gyakori a testvéri féltékenység az új kistestvér családba érkezésekor. Tádé és Mazsola minden olyan helyzetet eljátszanak, ami olyankor fordul elő, ha kistestvér érkezik a családba.

A Mazsola plüssök saját gyártatású termékek, így mindig van belőle a webshopban, legalábbis nálunk fogy el utoljára. Termékváltozatok: Maszola 25 cm-es , Mazsola 25 cm-es Sapkában és sállal, Mazsola kesztyűbáb, Tádé és Manócska plüssfigurák

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Négy International Kft
Gyártó
Négy International Kft
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
576
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
5999536281104
Hasonló termékek