TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Mancs őrjárat őrtorony

Mancs őrjárat őrtorony
Mancs őrjárat őrtorony
Mancs őrjárat őrtorony
Mancs őrjárat őrtorony
Mancs őrjárat őrtorony
Mancs őrjárat őrtorony

Mancs őrjárat őrtorony

Szuper Mancs őrjárat őrtorony egy nagyobb műanyag játék torony, a Mancs őrjárat rajzfilmsorozatból. A játékszett tartalmazza a műanyag tornyot (ahogyan a Nickelodeon rajzfilmcsatornán bemutatott rajzfilmen láthatod), kb 6cm-es Chase kutyust műanyagból és a hozzá tartozó rendőrautót. 

Bővebben
19 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az Mancs őrjárat őrtorony könnyen, kb 10 perc alatt összerakható. Az őrtorony közepén lévő lifttel tudnak a Mancs őrjárat kutyák felmenni az emeletre, és a periszkópon át nézve, követhetik az eseményeket a parton. A könnyen forgatható periszkóp kialakítása olyan, hogy te is bele tudsz nézni és segíteni a megfigyelésben. Ha veszélyt tapasztalnak, akkor egy pillanat alatt le tudnak csúszni az íves csúszdán, éppen az ott várakozó autóba és azonnal el tudnak indulni, megoldani a bajt. Az őrtornyon mancsnyommal ellátott sziréna is van, melyet a piros gomb megnyomásával tudsz használni. Ez nem egy egyszerű sziréna, hanem különböző fényeket és hangokat ad ki (elemmel müködik). A készlet más Mancs őrjárat játékokkal is együtt használható, mert a méretűk megegyezik. Ebben a jétkszettben Chase kutya van, aki egy okos német juhász kutya.

Az őrtorony szettel eljátszható a a Mancs Őrjárat mese jelenetei, de te is kitalálhatsz sajátot. A szerep játékban a többi kutyi is együtt tud müködni, mint Roky, Zumma, Rubble, Marshall, Skye, és persze Ryder, a tízéves technikai zseni fiú. Az őrtoronyban a többi kutya is tud pihenni,várakozni, vagy felkészülni a következő bevetésre. 

A rajzfilmben fontos a játékosság és a humor is, ezért is lett népszerű a fiúk között.  

Csatlakozz a Mancs őrjárat kalandjaihoz és segíts ha bajba kerül valaki. Ne feledd a Mancs őrjárat csapat jelmondatát: "Minden mancsra szükség van"

Nézd meg a rövid bemutatót. A játék készlet csomagolása úgy van kialakítva, hogy kipróbálhatod a periszkópot és a szirénát is!

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Spinmaster
Gyártó
Spinmaster
Raktár
Saját
Cikkszám
21751
Hasonló termékek