TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Kartográfusok

Kartográfusok
Kartográfusok
Kartográfusok
Kartográfusok

Kartográfusok

A Kartográfusok elözménye

Gimnax királynő elrendelte az északi területek helyreállítását. Mint szolgálatában álló térképész megbízást kaptál, hogy feltérképezd ezt a vidéket, kijelentve ezzel, hogy immár Nelos királyságához tartozik. A királynő kiáltványokon keresztül közli, hogy mely területek keltették fel leginkább a figyelmét, és minél sikeresebben deríted fel ezeket, annál több hírnévre tehetsz szert. Ám a feladatod nem ilyen egyszerű, mivel a Dragul is szemet vetett bizonyos területekre, így óvatosan kell meghúznod a vonalakat, amikor igyekszel a királynő által áhított vidékeket felderíteni. Ha sikerrel jársz, elismerik, hogy te vagy a királyság legjobb térképésze!

Bővebben
4 790 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Kartográfusokban a játékosok egymással versenyeznek, hogy négy évszak alatt minél több hírnév-csillagot szerezzenek. Minden évszakban megrajzolják az általuk feltérképezett terüleket térképét és hírnevet szereznek az alapján, hogy az évszakban mennyire sikerült megfelelniük a királynő kívánalmainak. Az a játékos nyer, aki a tél végére a legtöbb hírnév-csillagot szerzi!

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Reflexshop
Gyártó
Reflexshop
Raktár
Saját
Brand/Márka
Reflexshop
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
RSTHUNCRT
Hasonló termékek