TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Irány a kincses sziget!

Irány a kincses sziget!

Irány a kincses sziget!

Az Irány a Kincses sziget társasjátékban a játékosok kalózkapitányként vágnak neki a tengernek, hogy gazdagságra tegyenek szert. A kalandoroknak nem csak gyorsnak kell lenniük, de rengeteg megmérettetésen kell részt venniük. 

Bővebben
7 390 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A játékmenet változatos, és az új ötletek miatt soha sem lesz egyforma, és még gondolkodni is kell a játék során. Az Irány a kincses sziget családi társasjáték tartalma: 1 játéktábla, 4 személyes tábla, 1 kezdőjátékos jelző, 24 missziókártya, 72 legénységkártya, 36 kincskártya, 12 szigetkártya, 64 eseménykártya, 10 gyöngykagyló jelölő 4 kalózhajó, 24 jelölőkocka, 4 horgonyjelző korong. A játék ötletgazdája és tervezője Pierrot, aki magyarországon zenészként és zenei producerként is ismert. Élmenyekben gazdag utazás a kincses szigetre.

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Trefl
Gyártó
Trefl
Raktár
Saját
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
01488
Hasonló termékek