TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Globe

V-tech játékok Globe

Globe

Az okos földgömb segítségével igazi tudást adhatunk gyermekünk számára, aki játékos formában, sajátíthatja el az információkat Földünk sajátosságairól az egyes kontinensekre koncentrálva. Az ismereteket kvízkérdések segítségével, illetve történetek meghallgatásával szerezhetik meg. 

Bővebben
Raktáron :  1 db
14 900 Ft
Részletek

Az interaktív földgömb által olyan tudásra tehet szert, amit az iskolában hasznosítani tud majd, legyen szó akár földrajzról, akár történelemről, akár egy idegen nyelvről.  Fedezd fel te is a V-tech Oktató interaktív Földgömb segítségével a világot! A V-tech Oktató földgömb interaktív társasjáték segítségével játszva tanulhatsz a világról.  Egy repülőgép botkormányát mozgatva eljuthatsz a Föld bármely pontjára, a gomb megnyomását követően pedig már hallhatod is az adott régió vagy nevezetesség sajátosságait, miközben megismerkedhetsz az adott ország nyelvével, a színes grafikáknak köszönhetően pedig meg is csodálhatod mindazt, amiről a Földgömb mesél neked.  A terméket 5 éves kortól ajánljuk.

Adatok
Ajánljuk
Fiúknak, Lányoknak
Életkor
Óvodás 3-6 éves, Bölcsődés 2-3 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
V-tech
Gyártó
V-tech
Raktár
Saját
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
60419
Hasonló termékek