TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Furfangos párosító

Furfangos párosító

Furfangos párosító

Bartos Erika Bogyó és Babóca meséje alapján készül a Furfangos párosító kártyajáték! A kártyalapokon a mesefigurákat találod meg.

Bővebben
Raktáron :  1 db
1 190 Ft
Részletek

A lufikat ábrázoló kártyalapokat ki kell venni és félretenni. Majd a megmaradt lapokat összekeverve képpel lefelé le kell helyezni a játéktér közepére.
 
Majd az a gyermek, aki a játékot kezdi, felfordít egy lapot. A Furfangos Párosító eltér a többi párosítós játéktól. Van benne egy kis furfang. A gyerekeknek nem a szereplőket kell néznie, hanem a tárgyakat kell figyelniük.
 
Amikor valaki meglát két olyan tárgyat, aminek a kategóriája megegyezik, azt mondja: Stop!
 
Majd rámutat a két kártyalapra, miután megnevezte a kategóriát.
 
Például valaki már felfordított egy lapot, amin egy cseresznye látható egy szereplő kezében. Majd később valaki felfordít egy olyan lapot, amin egy alma van. Ekkor azt mondhatja, hogy stop, és megnevezi a gyümölcs kategóriát. Rámutat az almára és a cseresznyére. Ezzel elvitte a párt.
 
A felfordított lapokat a játékosoknak egymás után kell felfordítani, lehetőleg sort alkotva, de minden esetre úgy, hogy minden lap látható maradjon.
 
A játékot lehet nehezíteni azzal, hogy akárki is rakja le a lapot, mindenki mondhat Stop-ot. Aki a leggyorsabb volt és megnevezte a kategóriát a két lapra mutatva, elviheti a többiek elől a párt.
 
Végül, ha a gyerekek ráuntak a párosítós játékra, a kártyákkal akár egy Fekete Péter játékot is játszhatnak.

Adatok
Ajánljuk
Fiúknak, Lányoknak
Életkor
Óvodás 3-6 éves
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Keller&Mayer
Gyártó
Keller&Mayer
Raktár
Saját
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
713229
Hasonló termékek