TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Fedőnevek party társasjáték

Fedőnevek party társasjáték
Fedőnevek party társasjáték
Fedőnevek party társasjáték
Fedőnevek party társasjáték

Fedőnevek party társasjáték

A barkóba és a torpedó kereszteződése, kémtörténettel színesítve, ez a cseh fejlesztésű Fedőnevek. Elég egyszerű ahhoz, hogy nagy rákészülés nélkül eljátsszon vele egy, a társasjátékban teljesen kezdő társaság is.

Bővebben
6 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A játékot tizennégy év felettieknek ajánlják, de szerintünk egy tájékozottabb tízéves már simán eligazodik benne. A nehézségi szintet igazából maguk a játékosok állítják be fejben, ők döntik el, mennyire nehéz kérdéseket adnak fel, így a szintet a játékban résztvevők életkorához lehet igazítani. Leegyszerűsítve úgy néz ki a dolog, hogy meghatározott mennyiségű szóra kell rávezetni a játékostársunkat, de úgy, hogy nem a szót mondjuk ki, hanem egy hozzá kapcsolódó más szót. Ez lehet szinonima, vagy bármi, amiből az adott szóra asszociálhat a partnerünk. Nagyot nyerni úgy lehet, ha több szóra vezetjük rá egyszerre a másikat, ami viszont elég nagy kreativitást igényel. Ha például azt mondja: "színház, három szó", akkor a másiknak három, színházhoz kapcsolódó szót kell találnia a kirakott szavak között. A „kritikus”, az „opera” stimmelhet, de mi a harmadik? Talán a mikroszkópra gondol, a Mikroszkóp Színpad miatt? Vagy a kőre? Hiszen használjuk azt a szót is, hogy kőszínház. 

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Gém Klub
Gyártó
Gém Klub
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
2505
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
03697
Hasonló termékek