TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Élve Fogd El társasjáték

Élve fogd el társasjáték
Élve fogd el társasjáték
Élve fogd el társasjáték
Élve fogd el társasjáték

Élve Fogd El társasjáték

Az Élve fogd el egy állatos táblás társasjáték. A célja, hogy minél több pontot gyűjtsünk különböző állatok befogásával, megszerzésével.
Ideális családi játék, mert egyszerű a szabály. Lépegetni kell a játéktáblán, méghozzá a sakkból jól ismert huszárlépéssekkel.

Bővebben
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Élve Fogd El társasjáték

A játékosok egymás után lépnek, mindenki egyet léphet és ha olyan mezőre lép, ahol egy állat képe látható, megkapja érte az adott állatot ábrázoló kártyalapot. Azonban van pár olyan mező, amelyikre nem lehet lépni, például vízesés, szakadék, vagy esetleg homokvihar. A játék végén a játékosok összeadják a kártyán szereplő öszegeket, melyért az állatokat az állatkert megvásárol tőlük.

Az Élve Fogd el társasjáték játéktáblája tulajdonképpen a Földet szimbolizálja, a tábla sorai a földgömb szélességi fokainak feleltethetőek meg, így a tábla felső soraiban találhatjuk meg a jegesmedvét, a középső sorokban a tigrist, a vízilovat vagy az afrikai elefántot és legalul akadhatunk rá például a kengurura vagy a földimalacra. A játék az eredeti rajzokkal készült újranyomva.

Miért jók a retro társasjátékok?

Mostanában újra dívatba jönnek a régi dolgok. A 70-es évek iránti nosztalgia miatt sokan keresnek ilyen termékeket, akár autóban (Lásd a Mini, vagy a Fiat 500), haj és ruhaviseletben, vagy játékokban. A régebbi társasjátékok nagyrésze egyszerű szabályokkal müködik, ezért alkalmas családi társasnak is, hiszen a legkisebbek is tudják követni. Ezek a társasok több generáció alatt már beválltan müködtek, most sem okoznak csalódást. A doboz, és a tábla grafikája kézzel tervezett, ezért teljesen más élményt nyújt, mint egy újabb társasjátéké! Mivel mind a szűlők, mind a nagyszülők játszottak velük, kellemes élményeket kötnek hozzá, ezért szívesen ülnek le játszani ismét.

A 70-es évek egyik legsikeresebb családi társasjátéka az Élve Fogd el újra kapható, érdemes kipróbálni most is!!!

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Négy International Kft
Gyártó
Négy International Kft
Raktár
Saját
Wsfind Kategória
2505
Brand/Márka
Négy International Kft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
5999536281500
Hasonló termékek