TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Cortex 2

Cortex 2

Cortex 2

Egy gyorsasági partyjáték, ami megmozgatja az agyad minden részét! Hallottad már ezt valamikor ? Naná, hisz a Cortex  - IQ party társasjáték már bizonyított. De ez itt valami új, ez itt a Cortex 2. nyolc újabb feladványtípussal, mely még nagyobb kihívás elé állítja az agyatokat.

Bővebben
Raktáron :  1 db
4 190 Ft
Részletek

Szedd össze az agyad -  ez itt IQ party a négyzeten! Analízis, megfigyelés, multitasking, kombináció és persze az elmaradhatatlan felületkezelt lapok a tapintáshoz! Készítsétek fel az agyatokat egy újabb kihívásra ! 
A Cortex Challenge, IQ party, gyorsasági társasjáték, mely felhőtlen szórakozást nyújt az egész családnak, baráti társaságoknak.

Igazi kihívás az agynak, hiszen minden részét megtornáztatja ez a vadonatúj sikerjáték. Párosíts, válaszd ki a hiányzó elemeket, próbálj kijutni a labirintusból, használd a tapintásodat a valóságos felületű kártyalapoknál, memória, megfigyelés, térlátás és logika - mindenben nem lehetsz Te a legjobb, de igyekezz minél ügyesebbnek lenni!

A játék tulajdonképpen arról szól, hogy gyűjtsd össze a kész Agyat, ami 4 darabka megszerzéséből tevődik össze. Hogyan érheted el ezt ?

Minden felcsapott kártyára, ha Te tudod a leggyorsabban a választ, azaz Te csapsz a kártyára elsőként, majd mondod meg a helyes választ, megkapod azt a lapot, amelyiket megoldottad.

Ha ugyanolyan típusú feladatból (1-8 típus) megoldasz 2-t, akkor kapsz egy 1/4-ed rész agyat.

Ha a 4 darab ilyen 1/4 rész agyat elsőként gyűjtöd be, megnyered a játékot.

Amennyiben elsőként csapsz a kártyára (Csak az csaphat, aki biztos benne, hogy tudja a megoldást!) és mégsem tudod a helyes választ, kimaradsz a következő körből és az adott lap bekerül a kieső kártyák közé.

Egy olyan összetett játék, mely egyszerre fejleszti a kognitív és szenzoros képességeket, különös tekintettel a tapintós kihívásra, a tapintás érzékének fejlesztésére, ami a legtöbb játékban nem kap szerepet.

8 éves kortól ajánlott, 2-6 játékos részére, játékidő kb. 15-20 perc.

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Gém Klub
Gyártó
Gém Klub
Raktár
Saját
Szállítási költség
599 Ft-tól
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
cmc10003
Hasonló termékek