TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Bogyó és Babóca: Szivárványhal 12 és 20 db-os

Bogyó és Babóca: Szivárványhal 12 és 20 db-os

Bogyó és Babóca: Szivárványhal 12 és 20 db-os

Két puzzle egy dobozban Bogyó és Babócával. Az egyik 20 puzzle elemű melyekből csodás képet rakhatsz ki, ahogy Bogyó, Babóca, Pihe és Vendel fürdeni mentek a tóra.

A másik 12 db-os puzzle-ből pedig kirakhatod, ahogy Bogyó mesét olvas a beteg Babócának. A puzzle fejleszti a megfigyelőkészséget és a koncentrációs készséget, valamint javítja a finommotorikát. A szép, Bartos Erika rajzaival díszített kirakóssal te is részese lehetsz, ahogy a Szivárványhal elviszi a kis barátokat a szigetre, ahol kagylókat és csigaházakat gyűjthetnek. Szegény Babóca túl sokat pancsolt, és megfázott. Bár az ágyban kell maradnia, de sebaj, Bogyó mesét olvas neki, így repül az idő. A Bogyó és Babóca Szivárványhal puzzle vastag kartonból készült, nagyobb elemeket tartalmaz. Tartalma 1 db 20 elemes puzzle és 1db 12 elemes puzzle. Puzzle, társasjáték és még több tanító és ügyességi játék a Bogyó és Babóca kedves mese szereplőivel.  

Bővebben
Raktáron :  1 db
2 190 Ft
Részletek

A puzzle fejleszti a megfigyelőkészséget és a koncentrációs készséget, valamint javítja a finommotorikát. A szép, Bartos Erika rajzaival díszített kirakóssal te is részese lehetsz, ahogy a Szivárványhal elviszi a kis barátokat a szigetre, ahol kagylókat és csigaházakat gyűjthetnek. Szegény Babóca túl sokat pancsolt, és megfázott. Bár az ágyban kell maradnia, de sebaj, Bogyó mesét olvas neki, így repül az idő. A Bogyó és Babóca Szivárványhal puzzle vastag kartonból készült, nagyobb elemeket tartalmaz. 

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Kellermayer
Gyártó
Kellermayer
Raktár
Saját
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
713175
Hasonló termékek