TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kettőt fizet hármat kap

Pihe puha, ölelni való, édes Nyuszmókok a kicsik kedvencei. Boldogan ölelik magukhoz barátaikat! Nyuszmókok énekelnek is a kicsiknek. Interaktív plüssjáték, ami most kettőt fizet hármat kap AKCIÓBAN megvásárolható! Válaszd ki a kedvenceidet, és szerezd meg most.

Szuper gyerek játékok, akciós árak!

Azul társasjáték

Azul társasjáték
Azul társasjáték
Azul társasjáték
Azul társasjáték
Azul társasjáték
Azul társasjáték
-10%

Azul társasjáték

Építs falat az hires portugál csempekészítők nyomán. Az AZUL társasjáték egyszerűnek tűnik, de mégis trükkösen absztrakt. A nemzetközi  sikerjátékban az fog győzedelmeskedni, aki a legjobban taktikázik - és aki a legszínesebb csempefalat emeli.

Bővebben
14 995 Ft
13 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Ez a gyönyörű grafikájú, izgalmas társasjáték 5 perc alatt elmagyarázható, 20 perc alatt lejátszható - de utána szinte függöség alakul ki, és újabb és újabb partit akar az ember. A könnyített és nehezített táblán egyaránt játszható játéknak minden döntése kihat a további lehetőségeinkre - és másokéra - így megfontoltnak kell lennünk, és mindig a többieket figyelembe véve kell megfontolnunk a következő lépést. 

2-4 játékos számára

Portugáliában mindig is nagy hagyománya volt a csempekészítésnek, és ennek az élményeit most mi is átélhetjük - igaz, kissé elvontabb formában. 

Adatok
Szállítás MPL-lel
1-2 munkanap
Szállítási csomagpontra
3-4 munkanap
14 napos elállási joggal
14 napos elállási joggal
Márka
Gém Klub
Gyártó
Gém Klub
Raktár
Saját
Szállítási költség
599 Ft
Árukereső.hu Szállítási Idő
1
Cikkszám
48959
Hasonló termékek